Urheilublogeja Suomessa

Posted by rnn.yqe. on September 04, 2013
Blogi

Urheilu, liikunta, terveys ja hyvinvointi kiinnostaa yhä enemmän ihmisiä, mikä on todella hienoa. Monet ovat vaihtaneet berliininmunkit pinaattiin ja kesän grillikilot saavat kyytiä salilla tai lenkkipolulla. Ihmiset ovat havahtuneet syömään terveellisemmin ja liikkumaan enemmän ja haluavat myös jakaa hyvän olonsa kirjoittamalla urheiluun, treeneihin ja terveelliseen elämään liittyviä kirjoituksia erilaisissa blogeissa.

Urheilu-aiheisia blogeja löytyy niin ammattilaisurheilusta, kuin tavallisen puurtajan harrastuksista. Suosittuja blogeja koottuna yhdelle sivulle tarjoavat muun muassa Mtv3 ja Iltasanomat.

Ammattiurheilijoiden kirjoittamia blogeja löytyy sellaisilta kuuluisuuksilta, kuten Teemu Selänne, Mika Salo ja Sami Hyypiä. Näiden herrojen kirjoitukset koskevat tietysti heidän ominta, parhainta osaamistaan, eli jääkiekkoa, formuloita ja jalkapalloa. Myös osoitteesta: www.urheilusuomi.com löytyy kattavaa tietoa useista eri urheilulajeista, sekä näihin liittyviä blogeja.

Urheilusta, treenaamisesta,ruokavalioista ja muista aiheeseen liittyvästä kiinnostuneille löytyy siis paljon mielenkiintoista luettavaa. Hankaluutena voi tosin olla blogien valtava määrä ja vaarana on turhautua matkalla kiinnostavan ja vinkkejä urheiluun antavien blogien metsästyksessä. Kaikki riippuu tietenkin siitä, mitä etsii. Jos haluaa kattavaa tietoa jostain tietystä urheilulajista, kannattaa tutustua kyseistä urheilulajia harjoittavan seuran kotisivuihin, joista varmasti löytyy tarvittavaa tietoa, ja myös blogeja kommentteineen. Jos haluaa lueskella muuten vain mitä kaikkea ihmiset harrastavat ja saada sitä kautta inspiraatiota omaan elämäänsä, on internetin valtava blogitarjonta vain klikkauksen päässä.

Henkilöt, joille urheilu on osa jokapäiväistä elämää, haluavat usein jakaa kokemuksensa muille ja blogia kirjoittamalla omat ajatukset, neuvot ja niksit saavuttavat suuren yleisömäärän. Jokaiselle löytyy varmasti jotain mukavaa luettavaa, arvokasta tietoa ja mielipiteitä eri asioista.

Blogimaailma on kuitenkin valtava viidakko, jonne oikeasti voi eksyä. Onneksi jotkut viisaat ovat keränneet, järjestäneet ja yhdistäneet blogit paremmin ja vähemmällä tuskautumisella löydettäviksi selkeiksi sivuiksi.