Kaikkea mitä kotitoimistoosi tarvitset

Posted by Georgiana Hansen on February 15, 2022
Blogi

Etätyönteko on nostanut viime vuosina suosiotaan. Mistä parhaat laitteet etätyöhön ja mitä muuta kannattaa hankkia kotitoimistoon?

Etätyö antaa monia mahdollisuuksia. Kotitoimistoa perustettaessa tulee kiinnittää huomiota siihen, että sinulla on ajantasaiset laitteet, jotta työnteko sujuu mahdollisimman vaivattomasti. Sinulla varmasti on jo etätyöhön vaaditut laitteet, mutta lisätarvikkeiden arvo on monessa kohtaa mittaamaton. Esimerkiksi videota kuvaavalle työntekijälle on tärkeää, että mukana kulkee aina laitteeseen sopiva kuvan gimbal.

Mistä kannattaa aloittaa?

Kun työskentelee kotoa, täytyy työpisteen olla kunnossa. Iphonetalo tarjoaa ergonomiseen työskentelyyn suunnattuja työpöytiä ja toimistotuoleja, joiden avulla työnteosta tulee miellyttävää ja pitkäksi venyneet työpäivät eivät tunnu niin raskailta. Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia kotitoimistoon tarkoitettuja välineitä, kuten lukittavia laatikoita, työskentelymukavuutta lisääviä hierontatyynyjä sekä tuulettimia kesän kuumille päiville. Talven pimeydessä on tärkeää huolehtia myös työpöydän valaisusta, sekin hoituu Iphonetalon kautta.

Iphonetalo on iPhone-tarvikkeiden asiantuntija. Etätyössä lähes poikkeuksetta tarvitse älypuhelinta tai ainakin toimivaa tietokonetta, joten niiden lisävarusteidenkin tulee olla kunnossa. Iphonetalon verkkokaupasta löydät helposti ja edullisesti niin kuulokkeet, hiiret ja näppäimistö kuin kaikki tarvittavat johdotkin. Kannattaa tutustua myös Mac:lle suunnattuihin monitoritelineisiin ym. työhyvinvointia edistäviin lisäosiin. Jotta virtaa riittää koko työpäiväksi, löytyy Iphonetalosta myös varavirtalähteitä useille eri iPhone -malleille.

Sinun näköisesi toimisto

Koska vietät työpäiväsi omassa kotitoimistossasi, tulee siitä tehdä mukava ja viihtyisä. Etsi Iphonetalolta juuri sinun makuusi sopivat lisätarvikkeet kotitoimistoasi ja olet vain klikkauksen päässä uudesta työmotivaatiosta.