Äijien omat sivut

Posted by Georgiana Hansen on June 23, 2015
Blogi

Moni netissä toimiva vaatekauppa on suunnannut toimintansa lähinnä naisille, ja joiltakin puuttuvat miesten mallistot kokonaan. Sama pätee blogeihin, sillä blogin kirjoittaminen mielletään kovin feminiiniseksi harrastukseksi (missä kaikki hyvät miesbloggarit lymyilevät?) Asia on kuitenkin parantumaan päin, ja myös miehille kohdennettuja, kotimaisia erikoistuneita verkkosivuja sekä -kauppoja on nykyään aiempaa enemmän.7800493-fountain-pen-writing-website

Motley Denim

Eräs esimerkki hyvästä miehille suunnatusta verkkokaupasta on Motley Denim. Kyseessä on verkkokauppa, jota monet ovat varmasti odottaneet kuin kuuta nousevaa. Motley Denim myy raavaammille miehille sopivia vaatteita, jotka eivät ainoastaan ole laadukkaita, vaan myös tyylikkäitä. Isommat miehet ovat pitkään varsinkin pienemmillä paikkakunnilla joutuneet tyytymään siihen, mitä marketin vaateosastolta löytyy, mutta Motley Denim auttaa myös heitä löytämään vaatteita, joissa ei tule tukala olo. Valikoima pitää sisällään kaikkea asusteista takkeihin ja urheiluvaatteista työvaatteisiin.

Tyyliniekan tyyliblogi

Varmasti miehisiä aiheita käsittelee Tyyliniekan tyyliblogi. Tässä blogissa annetaan hyviä vinkkejä erityisesti niille, jotka pukeutuvat töiden puitteissa paremmin. Blogi ei kuitenkaan ole suunnattu ainoastaan viimeisen päälle pukeutuneille keikareille vaan sieltä löytyy vinkkejä monia askarruttaviin kysymyksiin kuten siihen, miten kravatti solmitaan. Esitellyt vaatteet ovat melko perinteisiä, mikä varmasti miellyttää niitä lukijoita, joita ei lyhytaikaisten trendien seuraaminen kiinnosta.

Varusteleka

Eräs toinen hyvin miehiseen tyyliin toteutettu verkkokauppa on Varusteleka. Heidän valikoimansa käsittää armeijan käytettyjä tai käyttämättömiä varusteita. Moni eksyy selailemaan Varustelekaa myös huvikseen, sillä tuotekuvaukset ovat lievästi sanottuna kieli poskessa kirjoitettuja. Varusteleka sopii miehille jo pelkän inttinostalgian takia – tai ehkä siksi, että armeijan tuotteet ovat usein laadukkaita ja monikäyttöisiä vaikkapa vaelluksilla.

Jääkiekkoexpertti

Urheilusivustojen ote on yleisesti ottaen miehisempi kuin montaa muuta kategoriaa edustavien sivujen. Tämä voi toki johtua siitä, että naisten urheilu saa usein vähemmän palstatilaa myös valtamediassa. Hyvä urheiluaiheinen sivusto on Jääkiekkoexpertti, joka mainostaa olevansa “paremman lätkäjournalismin puolestapuhuja”. Jääkiekkoexpertti on siis verkkolehti, johon kuka tahansa voi kirjoittaa jääkiekkoon liittyvistä tapahtumista ja asioista. Jääkiekkoa seuraaville miehille sivulta löytyy runsaasti erilaisia kiinnostavia artikkeleita, ja jos kirjoittaminen kiinnostaa, voi sivulle rekisteröityä myös lätkätoimittajaksi. Näin ainakin pääsee kommentoimaan lätkää mielin määrin ilman, että tyttöystävän hermot palavat.